Lever men .......

Jag lever och kommer att skriva snart igen lite osäkert om exakt när. Genom går en liten kris med mig själv just nu då mycket av det jag skriver, gör, tänker och mår känns så otroligt jobbigt. Så man skulle nog säga att jag mår väldigt dåligt och så öppen kommer jag nog aldrig att vara på bloggen eller instagram. Utan vill hellre visa när jag mår bra och allt känns bra. Jag hoppas att ni förstår och kan stötta mig i det här.

 Dåligt humör efter träning? Varför?

Har inte alls varit på bra humör idag alls efter min träning. Även om det gick jätte bra så vart jag väldigt arg/irriterand under middagen men även lite innan det. Undra vad det kan bero på? 
Kanske något jag borde äta mer av?
Eller lite mer regelbundet i små portioner?
Känner mig lite lost och borde komma på något att testa.
Skönt med promenad

Det blev en promenad idag ute i solen och ja det är 10 plus ute så det var riktigt skönt. Äntligen börjar det bli vår och sommar LÄNGTAR som attan. Lyssnade på Therese & Zäta under tiden men har ni någon annan podd man kan lyssna på?? Den var helt okej men ändå inte riktigt min typ av podd och tror att jag egentligen borde köpa storytel eller något sånt då jag vill höra en riktigt bra bok inom personlig utveckling. Då jag har lyssnat på framgångs podden när Alexander interjuvar Thomas som skrev omgiven av idioter och den var mer sånt jag vill lyssna på. Har ni tips eller rekomenderar så berätta gärna.
 Lat lördag

En riktigt lat lördag blev det verkligen idag med att träna lite och gå promenad med en ljud bok i öronen. Super härligt i solen och det börjar ÄNTLIGEN kännas som vår nu. Trodde ett tag att det var söndag men kom på att det inte var så. Har snart sett hela första säsongen på the mentalist. 
Stor sortering hela dagen

Var alldeles för trött att kunna skriva igår så tro mig när jag säger att jag har sorterat i 6 timmar med en lunch på ca 30 min och som tur var så hade jag hjälp annars så hade jag fått fortsätta hela natten med. Men nu har jag slängt en hel del, lagt undan det som ska säljas och en påse som en släkting ska få kolla igenom innan även den säljs. Har hur mycket som helst kvar tycker jag och tror jag kommer behöva göra liknande senare i år med. Som sagt så var det super skönt att få det gjort och även att jag fick hjälp. Har även tänkt sälja iväg väskor, dvd filmer och prydnader. Så jag har en liten plan på vad som ska säljas men det är så svårt att veta vilket pris man ska lägga allt i. Har ni tips så får ni gärna skriva det bland kommentars fältet.

 
Född: 2 Oktober 1990
Bor: Ångermanland
Civilstatus: Singel

Bor ute i urskogen i Ångermanland med närmaste granne några hektar bort. Jobbar inom Teknik och Serviceförvaltningen men jag måste bara säga att det inte riktigt passar mig, så letar konstant efter ett nytt jobb! Uppvuxen med renar, hundar, katter och hästar. På fritiden väljer jag att umgås med mina vänner och vara ute i stallet, rengärdet, fotograferar en hel del ridsport/hästsport, mässor och konserter samt nördar gärna ett par timmar framför datorn med The Sims eller House Flipper. Helt enkelt en blogg om mitt liv utanför arbetstid.
Har ni frågor angående bloggen eller samarbeten m.m så får ni gärna kontakta mig och det kan ni göra på ayumuchanswe@hotmail.com