Var nära på att vända så många gånger

Tröttare än tröttast är nog jag just nu medan förra veckan hade jag så mycket energi att jag inte uppskattade att ta det lugnt. Men i och för sig så var det varmare ute men även att solen var framme utan ett enda moln. Så otroligt skönt det var då, idag har det varit lite soligt men u har molnen tagit sig fram. Inte kul alls då jag längtar som attan tills det blir barmark och värme. Vad mer har hänt då förutom att jag åkte till Östersund under en dag och frågat om kamera tips? 

Helt ärligt så hamnade jag på en fest med några jag känner men vi för flyttade oss sen och då vart det med många som jag knappt vet vilka dom är. Och medan jag gick till festen (skulle mest bara komma förbi en sväng) så hade jag sån panik men även ångest så att jag var nära på att vända så många gånger, fast promenaden dit bara tog ca 4 minuter. Men jag hade kul och jag gick mellan att inte ångrat mig till att ångra mig under morgonen då jag alltid sover max fem timmar när jag har druckit. Så jag gick och la mig innan tolv i natt vilket resulterade i att jag sov som en stock, medan det var några som skrev att jag borde vara med på efterfest och sånt. Vilket fick mig att skratta när jag vaknade efter tolv idag och läste det, då jag sov så otroligt skönt hemma i min egen säng utan att dricka en droppe och försöka höra vad folk säger med musik så otroligt högt.

Kul att festa till och från men jag är väl ingen som festar så jätte ofta, då jag faktiskt inte har något stort intresse av det. Pappa tyckte det var kul att jag gick och umgicks med folk, då jag för det mesta är hemma. Men ja det är kul ibland och behövs, det lustiga är när man senare kollar på Facebook och har några nya vänförfrågningar. Och tro mig jag har minst 6 stycken som jag inte har accepterat då jag inte känner dom eller vet vem dom är. Men även om jag möter någon som beter sig lite udda på en fest så accepterar jag aldrig deras vänförfrågning.

Kom ihåg att inte dricka medan man är underårig det är faktiskt inte så coolt att dricka alkohol.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback