Verkar som om det blir bättre

Trodde helt ärligt att jag skulle somna om men tog mig upp och var ungefär tio minuter i tid till sjukgymnasten. Lät som om akupunkturen verkar hjälpa och idag fick jag ytligare två nålar, ju mer jag tänker på det desto mer kan jag inte fatta att jag lyckas göra det. Men ser det inte tack och lov. Ska dit om en vecka igen och även kolla om sjukgymnasten kan ge mig övningar för foten som jag gjorde illa i februari. Blir intressant att se hur det blir och ja jag hoppas på att det bara behövs några övningar. Så nu får vi bara hålla tummarna.

Resten av dagen blev att möblera om bland flyttkartongerna då jag ska rensa i min garderob under veckan. Tro mig det behövs då jag har kläder kvar sen gymnasiet och ja jag skulle väl behöva rensa bland prylar också. När det kommer till kläderna så behöver jag hjälp med att rensa då jag är som sagt urdålig på det och vet knappt vad man kan slänga eller sälja. Medans prylarna så får man ta en helt annan dag eller gång om det någonsin kommer att hända. Förutom böcker och alla mina häst saker då jag vägrar att sälja det eller ge bort. Men ja så här har min dag sett ut och det kanske inte låter mycket men för mig är det ändå en del då vissa dagar så finns det inget att göra.

 

Eve

Skönt att det bli bättre! Gör det ont med akupunktur? 😊

Svar: Är så lycklig över att det verkar gå framåt. Jag skulle ljuga om jsg sa att det inte gör ont, vilket det gör när dom sätter dit nålarna och snurrar på dom. Annars gör det inte så ont. 😊
AyumuSWE

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback