Upptäcktsfärd till mystiska korset

När alla andra är utomlands så tog vi hunden och åkte på upptäcksfärd för att hitta mystiska korset. Vilket är ett kors på en sten ute i skogen som blev registrerad som en hällmålning 1997 och jag minns att jag såg den när jag var omkring sju eller åtta år gammal sist jag såg den. Brukar springa förbi den fast cirka 800 meter ifrån den med hunden när vi tar våran spring runda på omkring 45 minuter och dom ur jobbiga backarna då dom går upp och ner. Men pappas kommentar trodde det var större tog priset på det roligaste jag har hört idag. Och ja jag har skrattat idag åt en som skrev en sak på Facebook. Men vad mer kan man säga? Pappas kommentar var roligast och även när jag frågade om han tyckte det var jobbigt så sa han att det var ur jobbigt. Hoppas på att det var ett skämt annars så är jag ganska oroligt med tanke på att det inte är så långt alls och jag samt hunden sprang i den ända uppförsbacken som fanns på den stigen. Brukar springa på uppförsbackar för att få jobba lite mer då det kan vara små jobbigt för vaderna ibland, då det inte tar något när man går tycker jag.

Inte ensam om att behöva äta medicin på morgonen

Vem blir väckt klockan fyra på morgonen av en hund? Jag och helt säkert någon mer. Men vad kan man säga? Fast han fick helt enkelt vänta till lite över fem då jag kliver upp klockan fem på morgonen, så då fick han vara ute efter sin medicin och jag gjorde iordning det han skulle äta när pappa klev upp. Så jag kunde sen äta frukost och göra mig iordning. När jag väl kom hem på lunchen så låg han och sov på gräsmattan totalt nöjd över vart han var. Känns så konstigt att ha han här och att det är två veckor istället för bara några dagar. Men det blir intressant att se om han kommer börja gå till pappa så fort det är något då han oftast går till mig när han vill som sagt någonting. Inte konstigt alls då han känner mig sen han var valp men även pappa då han som sagt har fått bott hos oss förr.

Då jag är hur glömsk som helst och även tröttast av tröttast på helgen så har jag ju såklart glömt bort min medicin kommer ihåg hundens men inte min egen. Så idag var det bara att börja om med illamående och lätt huvudvärk men även känslan i kroppen som säger att jag närsomhelst kan svimma. Men jag ska testa det här hela den här veckan och kanske nästa vecka tänkte jag då min ordinarie läkare är ledig. Så jag hoppas på att det här hjälper så att jag mår så mycket bättre snart och börja träna så mycket mera.

 

Den positiva listan

Jag såg att EvelinaRou har både sett den här posetiva listan cirkulera runt och även gjort den. Och jag vill vara så positiv jag kan på min blogg så jag tänkte varför inte, det här kommer att bli kul.

2 positiva saker med mig själv

  • Jag läster allt jag kommer åt om jag verkligen vill lära mig något och lägger ner mycket tid på det. Medan jag bildar mig en uppfattning om allt det jag läser och gör då jag även testar det i praktiken.
  • Att jag är målmedveten när det kommer till att spara. Man skulle nog kunna säga att jag älskar att spara. Och oftast så fixar jag det utan problem.

Mina 2 favoritminnen

  • När jag köpte min första häst (svarta faran heter hon här på bloggen.) Och alla andra underbara minnen med den här fina sto som älskade matte mest i hela världen.
  • När jag och Double Dream red upp i LC efter bara några få tränings möjligheter då hon varit skadad ett bra tag. Men vi fick över 65% om jag inte minns fel och är lika nöjd över det än idag. En häst som passade mig otroligt bra. 

Mina 2 favoritintressen

  • Hästar som ni nog ändå har märkt och inget jag skulle byta bort för allt i världen. Visst har det hänt att jag funderat på att sälja allt och sluta rida eller köra. Men vad skulle jag då göra för att må bra? 
  • Fotografering är en annan del av mig men jag fotar mest bara natur, Macro, Hästsport och hundarna till farmor och farfar. Har testat att fotografera med en modell och det gick bra men inte vad jag tyckte var det roligaste egentligen men jag har alltid en massa foton idéer med eller utan modell.

  Mina 2 favoritserier

  • Morden i midsommer alla dagar i veckan kan jag kolla på utan att bli ett dugg trött. Har alltid varit en av mina favorit serier och kommer alltid att vara.
  • Sen har jag olika på andra plats men så fort jag har missat ett avsnitt ur serien så vill inte jag fortsätta att kolla då enligt mig det inte blir sammanhängde alls. Är extremt noga med just sånt.

2 saker med min kropp jag är nöjd med

  • Mina ögon och ögonfransar, då jag alltid har fått komplimanger om just dom två redan som bebis. Fick höra att till och med sjuksköterskorna gatt kolla om det verkligen var mina egna ögonfransar. Så ja det är vad jag verkligen gillar med min kropp.
  • Men även att jag kan gå och fungera som en normal person då inte alla har det så lätt. Även om jag kan ha ont i mina knän ibland så kan jag ändå gå och hålla på utan att behöva någon hjälp alls.
 

 

Med lite tur så blir det nog av med att resa

Efter att ha pratat lite med min syster om hur vanligt det är att resebagaget försvinner eller försenad så fick man höra att det händer men inte vanligt. Så det var ju intressant att höra och då det aldrig har hänt henne eller dom som ska bjuda på resan. Och bara en gång för systers sambo som är pilot men en eller två gånger för min kusin. Så med tanke på att syster sambo är pilot och flyger väldigt mycket så kan jag hålla med om att det inte är så jätte vanligt att bagaget försvinner eller blir försenad. Så kan inte låta bli att kolla runt lite och hoppas på ett direkt flyg förutom på Arlanda som är hur långt som helst ifrån mig. Men om jag lyckas så åker jag nästa år och vill gärna vara bort två eller tre veckor, fast jag kommer isåfall att beställa resan under december/januari. Kanske Norge har? Nåja det ska jag kolla upp när jag har lite tid över på kvällarna. Men som sagt så borde jag lägga upp det snyggt så att dom inte säger nej. Vet att jag är välkommen dit och har sagt att jag isåfall kommer nästa år då dom håller på att renovera i deras hus.

 

Ibland kan det vara bättre

Jisses vilken dag det har varit än så länge eller ja hela veckan, fullt upp hela tiden och först idag så kunde jag hämta ut medicinen som jag ska testa. Väl där fick jag däremot en sån stress och panik att jag bara ville hem, så när jag väl var hemma och la mig under täcket. Vilket har blivit dit jag söker mig varje gång helst så hade det hunnit blivit lite för mycket så att det rann lite tårar. Då det händer varje gång som även triggar min depression mot slutet så har jag ingen lust med något alls och allt jag vill är att sova. Vilket jag gjorde så klart en stund innan maten men jag skulle lätt kunna halv sova resten av dagen med. Men jag måste städa lite smått innan hunden kommer hit så det är gjort då det blir mer noga när han åker hem igen. Pappa såg min arm där dom har tagit blodprov och undrade vad jag har gjort, kom på att jag inte har berättat för honom att jag var på sjukhuset. Så det jag berättade och ja det ser ju ut som om någon har slagit mig men så är det inte. Vad kommer ni för roligt att hitta på i helgen? Jag ska mysa med hunden och gå på promenad men även kolla på någon rolig eller lättsam film. Måste verkligen ta det lugnt och vila upp huvudet samt kroppen till på måndag igen.