Den positiva listan

Jag såg att EvelinaRou har både sett den här posetiva listan cirkulera runt och även gjort den. Och jag vill vara så positiv jag kan på min blogg så jag tänkte varför inte, det här kommer att bli kul.

2 positiva saker med mig själv

  • Jag läster allt jag kommer åt om jag verkligen vill lära mig något och lägger ner mycket tid på det. Medan jag bildar mig en uppfattning om allt det jag läser och gör då jag även testar det i praktiken.
  • Att jag är målmedveten när det kommer till att spara. Man skulle nog kunna säga att jag älskar att spara. Och oftast så fixar jag det utan problem.

Mina 2 favoritminnen

  • När jag köpte min första häst (svarta faran heter hon här på bloggen.) Och alla andra underbara minnen med den här fina sto som älskade matte mest i hela världen.
  • När jag och Double Dream red upp i LC efter bara några få tränings möjligheter då hon varit skadad ett bra tag. Men vi fick över 65% om jag inte minns fel och är lika nöjd över det än idag. En häst som passade mig otroligt bra. 

Mina 2 favoritintressen

  • Hästar som ni nog ändå har märkt och inget jag skulle byta bort för allt i världen. Visst har det hänt att jag funderat på att sälja allt och sluta rida eller köra. Men vad skulle jag då göra för att må bra? 
  • Fotografering är en annan del av mig men jag fotar mest bara natur, Macro, Hästsport och hundarna till farmor och farfar. Har testat att fotografera med en modell och det gick bra men inte vad jag tyckte var det roligaste egentligen men jag har alltid en massa foton idéer med eller utan modell.

  Mina 2 favoritserier

  • Morden i midsommer alla dagar i veckan kan jag kolla på utan att bli ett dugg trött. Har alltid varit en av mina favorit serier och kommer alltid att vara.
  • Sen har jag olika på andra plats men så fort jag har missat ett avsnitt ur serien så vill inte jag fortsätta att kolla då enligt mig det inte blir sammanhängde alls. Är extremt noga med just sånt.

2 saker med min kropp jag är nöjd med

  • Mina ögon och ögonfransar, då jag alltid har fått komplimanger om just dom två redan som bebis. Fick höra att till och med sjuksköterskorna gatt kolla om det verkligen var mina egna ögonfransar. Så ja det är vad jag verkligen gillar med min kropp.
  • Men även att jag kan gå och fungera som en normal person då inte alla har det så lätt. Även om jag kan ha ont i mina knän ibland så kan jag ändå gå och hålla på utan att behöva någon hjälp alls.
 

 


My Nordqvist

Har också tänkt tanken om man ska sluta med hästar och allt vad det är. Tänk vad mycket pengar man skulle ha!! Men vad skulle man göra för pengarna istället?!?! Och vad skulle jag göra på dagarna och min fritid haha, kan verkligen inte sätta mig in i det.

Svar: Har samma funderingar själv, då jag aldrig har hållit på med annat än just hästar och fotografering. Men såklart hästar har varit så mycket längre i mitt liv. Kan faktiskt inte tänka mig att vara utan hästar.
AyumuSWE

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback