Inte ensam om att behöva äta medicin på morgonen

Vem blir väckt klockan fyra på morgonen av en hund? Jag och helt säkert någon mer. Men vad kan man säga? Fast han fick helt enkelt vänta till lite över fem då jag kliver upp klockan fem på morgonen, så då fick han vara ute efter sin medicin och jag gjorde iordning det han skulle äta när pappa klev upp. Så jag kunde sen äta frukost och göra mig iordning. När jag väl kom hem på lunchen så låg han och sov på gräsmattan totalt nöjd över vart han var. Känns så konstigt att ha han här och att det är två veckor istället för bara några dagar. Men det blir intressant att se om han kommer börja gå till pappa så fort det är något då han oftast går till mig när han vill som sagt någonting. Inte konstigt alls då han känner mig sen han var valp men även pappa då han som sagt har fått bott hos oss förr.

Då jag är hur glömsk som helst och även tröttast av tröttast på helgen så har jag ju såklart glömt bort min medicin kommer ihåg hundens men inte min egen. Så idag var det bara att börja om med illamående och lätt huvudvärk men även känslan i kroppen som säger att jag närsomhelst kan svimma. Men jag ska testa det här hela den här veckan och kanske nästa vecka tänkte jag då min ordinarie läkare är ledig. Så jag hoppas på att det här hjälper så att jag mår så mycket bättre snart och börja träna så mycket mera.

 

Emma Engström

Alltså har såå lätt för att glömma ta mediciner som ska tas varje dag, omöjligt ibland! <3

Svar: Kommer alltid ihåg hundens men inte mina egna. 😅
AyumuSWE

Anonym

Inte bra att glömma medicinen, men lätt hänt. Ha det gott ❤

Svar: Försöker bättra mig. 🙂 Tack detsamma. 💜
AyumuSWE

Lexochlogan

Hopplöst när man blir väckt så, det är inte ofta men vår hund gör så ibland, annars kan han sova både hela nätter och morgonen

Svar: Tycker det är helt okej med tanke på att jag ändå måste kliva upp klockan fem på morgonen. :)
AyumuSWE

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo