Kan man åka utomlands själv första gången?

Jag är en av dom få som aldrig har åkt utomlands och nu så har dom fått för sig att dom (2st inom familjen) ska betala en resa till mig när jag har sällskap (anledningen är helt enkelt något jag inte vill skriva här.) Men har jag ens någon som vill resa med mig eller någon som jag vill resa med? Är det ens vanligt att man kan få problem med att ta ut sin resväska när man har landat eller att den kommer bort? Då det var något dom gnällde över och att jag inte skulle våga fråga någon personal om det var nu så att jag skulle åka till min syster. Borde kanske fråga henne med tanke på att hennes sambo är flygkapten. Men det är ju något som jag personligen inte tror är något som händer ofta och jag tror jag skulle klara av det även om jag är själv. Skulle säkert vara nervös och ha lite stress inombords men då min pappa har flygigt brandflyg samt lättare flygplan som jag har åkt med i, så är jag ju inte speciellt flygrädd och har alltid velat testa åka i ett vanligt stort flygplan då det sägs vara så mycket stadigare (dom mindre rör sig lättare efter turbulenserna i luften.) Det ända jag ungefär skulle hoppas var att min syster hämtade mig där hon är så jag vet vart jag ska sen med tanke på att jag är ganska förvirrad (borde egentligen vlogga så ni får se hur jag menar.) Så just nu känns det som om att det kommer ta många fler år igen innan jag ens kommer kunna åka iväg. 😓

Åkte ni själv första gången ni skulle utomlands?

 

Emma Engström

Skulle faktiskt vilja åka utomlands själv någon gång! :D

Svar: Ja men precis, det skulle jag också vilja. :)
AyumuSWE

Isabelle

Jag åkte med mamma första gången men skulle så gärna vilja åka på en utlandsresa själv någon gång. Det kan vara en enorm frihet, då du bestämmer helt själv vad just du vill göra och se! Kram

Svar: Okej men precis. :) Hade min pappa velat åka utomlands när jag var yngre så hade jag åkt med han första gången. :)
AyumuSWE

Evelina

Jag tycker kör på! :D Jag har åkt utomlands själv och bodde hos min väninna. Dock var jag själv mesta tidenm eftersom att hon jobbade. Det var skönt och kul.

Svar: Jag skulle vilja men måste lägga upp en snygg plan så dom som ska betala för den godkänner det. Även om jag själv just nu sparar för att kunna åka utomlands till min syster. :)
AyumuSWE

My Nordqvist

Jag tror att man skulle växa mycket som person om man reser själv. Jag skulle göra det! Kommer ihåg när jag flög inrikes själv med ett bytte och höll på att börja grina när jag sa hej då till pappa på flygplatsen men väl påväg så var det inga som helst bekymmer och idag skulle jag utan tvekan kunna göra det igen :)

Svar: Det tror jag med. :) Skulle vara så spännande och intressant att visa att man kan eller bara att få utmana sig själv lite. :)
AyumuSWE

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback