My Insta

Jag är väl som vilken som helst som älskar att använda Instagram och Snapchat men idag tänkte jag visa er hur min första sida på just Instagram ser ut. Inte det snyggaste kanske men det här är vad jag ville förmedla då det inte behöver vara "snyggt" bara man kan se vad det handlar om känner jag. Nu kanske det finns dom som inte alls anser att jag förmedlar speciellt bra på hur min ser som sagt ut. Men på highlight så har jag det som är viktigt för mig vilket är Blogg + Q&A, hästar, livet, gården, resor och renar. Då det är oftast vad jag visar på just händelser men även på min själva Instagram. Skrev även upp vilka kameror jag använder til mina bilder och som sagt att jag är en svensk bloggare. Ganska simpelt har jag på min då jag ser så många andra som har så mycket bättre än jag, MEN jag är faktiskt helt nöjd med just min då jag känner att jag ändå inte till 100% vill vara som alla andra.
 

My Nordqvist

Får ta och kika in din insta :D

Svar: Tack gör gärna det. :) Måste kolla in din Insta med. :)
AyumuSWE

Isabelle

Så fint! Tycker du visar väldigt bra vad din instagram handlar om. Själv har jag inte riktigt börjat använda mig av highlights, men det är något jag kanske ska börja med, ett kul sätt att samla minnen också tycker jag. Hoppas du får en fin måndag, kram!

Svar: Åh tack för dom fina orden. <3 Ja det är ett roligt sätt att samla på minnen tycker jag. :) Hoppas att du också får en fin måndag. :)
AyumuSWE

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback