Ut i skogen med pappa och hunden för att koppla av

Lördag medan man har inte gjort allt för mycket underdagen förutom att svara lite på kommentarer och kollat igenom mejlen. Efter att ha sovit ut så har jag räknat ut hur mycket jag ska få i lön då jag ska både ha från min vikariat men även från min anställning, som tydligen ska komma på måndag. Tänkte att jag sen skulle räkna ut vart jag ska stoppa det mesta av dom med tanke på att jag fick en hel del. Är riktigt nöjd över att jag lyckades skrapa ihop den summan ändå.

Blev en promenad med hunden och pappa senare idag så medan vi gick så ville pappa ha ”drag hjälp”. Så han fick ta hunden och ja han gick då som jag normalt gör vilket var ju bra. Han gick sen även igenom lite på myren och vart blöt om både skor och ben. Trodde han hade gjort sig illa men det visade sig vara blåbär på hans händer. Väldigt mysigt men så mycket mygg och knott det var ute vilket inte alls var det roligaste. Men vi har överlevt och det är ju huvudsaken men även att ingen gjorde sig illa.

Bästa tiden är när man kan vara ute och gå eller rida i skogen bara för att rensa huvudet men även att kunna varva ner inför allt annat i livet. Men även när man mår dåligt på grad av psykiskt ohälsa (depression och panikattacker/panikångest.)

 

Evelina

Vad mysigt det ser ut! Alltså er hund är så otroligt fin! 😍

Svar: Det är super mysigt. ☺️ Tack så mycket. 💖
AyumuSWE

Frida Mårdling

Vilka mysiga bilder 😍

Svar: Tack. ❤️
AyumuSWE

My Nordqvist

Jaa rida i skogen hjälper verkligen att rensa huvudet. Så skönt! <3

Svar: Ja verkligen <3 :)
AyumuSWE

Tess

Kan inte kommentera ditt senaste inlägg..

Man behöver såna där magiska platser som bara ger ett lugn i en!
Kram

Svar: Jaså? :o Ska kolla upp det. ^^Ja det behöver man verkligen. :)
AyumuSWE

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo