Favorit youtubers utanför Sverige

En relativt lugn dag med spel, YouTube klipp och läsning, liksom vad som helst för att ladda upp batterierna inför imorgon då jag ska på mötet jag fick ställa in i måndags. Nu får vi bara hålla tummarna på att det inte är kallt alls imorgon annars så får jag nog ändå stanna hemma igen. Super drygt om det blir så men inget att göra något åt.

Vad har ni för favorit youtubers utanför sverige?? Jag verkligen älskar att titta på Rachel and Jun, dom är verkligen bra tycker jag kanske mest för att jag gillar japan? Och tycker det är intressant att se men även höra hur olikt deras åsikter med mera, då Rachel är från USA och Jun är från japan. Super intressant tycker jag och måste hitta en som jag verkligen gillar från sydkorea. Annars så ser jag även på Nicoletta xo från USA och Wengie som bor nu i Kina om jag har följt med. Så har ni tips så säg till.

Det är väl vad jag har gjort idag? Inte mycket alls men på något sätt så är mitt liv så just nu och ja jag hoppas att jag kan ta vikariatet, så jag har lite annat att skriva om också.

 

 

 Kan sitta i timmar

Känns som om jag mest har sovit hela dagen vilket är nästan helt sant såklart, men det blir väl så när man har varit otroligt trött idag. Då jag fick huvudvärk eller lättare migrän under film/tv tittanden igår så sov en hel del redan då. Idag så har jag helt ärligt mest bara pratat i telefon och spelat spel då jag älskar att spela antingen mystic messenger eller olika spel från Tictales som jag har på mobilen. Kan sitta i timmar med det om jag inte spelar något på min Ipad vilket också är mest bara tjej spel men även massa olika ställen där jag kan läsa böcker via plus viki.com där jag bara ser spå japansk och koreanska serier.

Så min dag har egentligen varit ganska lugn om man ändå inte jämför med igår då en av dom som bodde där jag jobbade förut dog i en trafik olycka. Jobbade på ett asylboende förut och den här personen bodde där med sin familj, otroligt tråkigt att få veta att den personen förolyckades och dom andra i den familj förlorade den personen. Jätte tråkigt tycker jag och även till en av dom andra som var med då dens barn nu har blivit föräldralösa. Otroligt tråkigt allt ihop även om det inte är mycket som jag kan göra förutom att tycka synd om alla inblandade och hoppas på att det ändå hade kunnat förhindrats.
Blir mycket sparande

Alldeles för kallt ute så har inte kunnat åka och kollat på vikariatet. Så otroligt tråkigt men så är det när man inte har bil som man kan lita på till hundra procent eller ja en lånad bil. Måste köpa en egen bil fast frågan är ju för vilka pengar? Måste kolla hur det ska bli hållbart men mitt sparande med då jag sparar på två ställen. Ett där jag har 52 veckors sparande och det ökar sakta med tiden och på det andra stället hamnar det som blir över från månaden. Försöker även spara så att jag och min bästa vän/obiologiska syster kan åka iväg på en span weekend samt bo på hotell men även en shopping dag innan vi åker hem. Vi ses inte så ofta men försöker alltid att hitta på saker att göra eller åka iväg på. 2015 så åkte vi på Alice Cooper när han var i Stockholm och skulle uppträda på Gröna Lund, helt klart häftigt att vara på. Fast då bodde vi på vandrarhem och det var ingen hitt, inte alls bra städat. Så i år ska vi minsann bo på hotell har vi bestämt och det blir nog i Sundsvall som vi åker till faktiskt. Men inget är beställt eller något då vi båda måste spara som bara den. Så vi får hålla tummarna på att det blir av och förutom det så försöker jag även spara så jag kan köpa en kompakt systemkamera som jag skrev för någon dag sen. 

Så jag hoppas att jag ändå kan få ett vikariat då det blir mycket lättare att spara ihop en massa pengar då. Ni får hålla tummarna att jag fixar det.

 
Bloggade vid den tiden på Nouw.com och har kvar min blogg där med alla gamla inlägg. Inte min dag alls idag

Humöret idag har inte alls varit på topp då man har haft två galningar som har levt rövaren mest hela natten. Vilket kanske inte är något för mig egentligen samtidigt som jag har små ont i foten (tror fortfarande inget är brutet) och en ond nacke. Såna här dagar önskar jag mest av allt att bara få vara ifred och ligga i ett varmt bad med ansiktsmask på ansiktet med en bra film eller lugn musik så man bara känner hur allt rinner av en medan man tittar på ljusen. Det hade varit toppen att få ladda upp batterierna inför imorgon på det sättet. Men nu har vi tyvärr inget badkar hemma och skulle jag ha haft en ”badtunna” så hade det blivit översvämning när jag skulle ha tömt ut vattnet. Livet leker och är så himla skön, även om jag känner mig små ironisk just nu men jag ska försöka se det positiva i det. Inte det lättaste men jag gör ett sånt bra försök som det bara går. Det som är mest positivt är nog ändå att jag ska kolla på ett vikariat imorgon på ett stall. Så det kommer bli intressant att se hur det kommer att gå till oh börja med. Blir nog "massa filmer nu" men även en tidig kväll så jag kan vakna glad och pigg imorgon istället. Sorry för väldens gnäll inlägg men kände att jag ville skriva av mig. Ni är bara bäst glöm inte det. 💖 

 
 
 

 Jappeloup och saknade efter min svarta fara

Äntligen verkligen kan man säga. Alla ni häst intresserade har med störst sannolikhet sett filmen Jappeloup när den kom ut 2013, vilket inte jag kunde se på då både för att jag försökte lära känna min nya jobbar kompis som jag senare skulle börja tävlings träna med. Det var ju tanken men blev inte så. Men även under den tiden så stod jag för ett jobbigt beslut om min bästa häst/vän mitt allt som inte kunde jobba som ridhäst längre och funkade inte som sällskaps dam på grund av lederna. Och det var otroligt känslomässigt jobbigt att bestämma då hon var min svarta springare eller som pappa sa svarta faran. Hon var mitt allt och på något sätt så påminde Jappeloup om henne. Så jag kunde inte se filmen innan och efter att jag lät henne somna in på vintern, att det skulle ta 5 år innan jag såg filmen är kanske konstigt. Men även under filmen så har jag gråtit bara för att jag saknar henne så otroligt mycket och önskar att jag kunnat gjort så mycket mer för henne. Filmen är underbar och riktigt bra, bara jag som har gråtit då som jag sa tidigare så påminner han lite om min dam. Så det kan man säga att jag har gjort mest hela dagen idag.

 Smeknamn: Ayumu/Ayu
Född: 2 Oktober 1990
Bor: Ångermanland
Civilstatus: Singel

Bor ute i urskogen i Ångermanland med närmaste granne några hektar bort. Jobbar inom Teknik och Serviceförvaltningen men jag måste bara säga att det inte riktigt passar mig, så letar konstant efter ett nytt jobb! På fritiden väljer jag att umgås med mina vänner och vara ute i stallet, fotograferar en hel del, ridsport/hästsport, mässor och konserter samt nördar gärna ett par timmar framför datorn med The Sims eller House Flipper. Helt enkelt en blogg om mitt liv utanför arbetstid.
Har ni frågor angående bloggen eller samarbeten m.m så får ni gärna kontakta mig och det kan ni göra på ayumuchanswe@hotmail.com
Nedräkning till B-day
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.