Attan också har lyckas stukat foten

Idag så skulle jag ha fortsatt att överföra från min gamla portal till min nya här på blogg.se men efter att ha vrickat foten och halv sutit på den så känner jag att det blir nog mest att bara ta det lugnt. Har grymt ont men varken jag eller farmor tror att något är brutet, så det blir en dag med att "kyla" ner svullnaden och halta omkring när jag måste upp ur soffan. Hade som sagt egentligen mer lust att följa med till rengärdet än att vara här hemma med en dålig fot men ibland så blir det helt enkelt så, då får man helt enkelt bara anpassa sig efter det. Vilket inte är det lättaste när katten som man är kattvakt till här hemma hittar på en massa dumheter. Men gör så gott jag kan även om jag inte kan göra något när katten gör dumheter just nu.
 
Vad ska jag göra resten av dagen då?? Ja det blir väl fixa här då jag om 3 dagar kommer att blogga härifrån nonstop. Vilket kommer bli super kul och intressant. Men förutom det så ska jag ringa en del samtal både privat och även till arbetsförmedligen. Hoppas på att det finns ett intressant jobb som skulle vilja anställa mig då det är sjukt tråkigt att vara arbetssökande.

Angelica Wåhlin

Usch då, hoppas att foten blir bra snabbt!

Svar: Tack det hoppas jag med. Har nu lindat den i bandage. ☺️
AyumuSWE

EvelinaRou

Hoppas att foten blir bättre! :)

Svar: Det blir den men kommer ta lite tid. :) Svullnaden har gått ner lite idag vilket ä bra. Väldigt öm bara och gör ont när jag går. :)
AyumuSWE

Josäfin Andersson

åh krya foten!! (och så fin bild!)

Svar: Tack 💖 Blir sakta men säkert bättre i foten. 😊
AyumuSWE

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo