Favorit youtubers utanför Sverige

En relativt lugn dag med spel, YouTube klipp och läsning, liksom vad som helst för att ladda upp batterierna inför imorgon då jag ska på mötet jag fick ställa in i måndags. Nu får vi bara hålla tummarna på att det inte är kallt alls imorgon annars så får jag nog ändå stanna hemma igen. Super drygt om det blir så men inget att göra något åt.

Vad har ni för favorit youtubers utanför sverige?? Jag verkligen älskar att titta på Rachel and Jun, dom är verkligen bra tycker jag kanske mest för att jag gillar japan? Och tycker det är intressant att se men även höra hur olikt deras åsikter med mera, då Rachel är från USA och Jun är från japan. Super intressant tycker jag och måste hitta en som jag verkligen gillar från sydkorea. Annars så ser jag även på Nicoletta xo från USA och Wengie som bor nu i Kina om jag har följt med. Så har ni tips så säg till.

Det är väl vad jag har gjort idag? Inte mycket alls men på något sätt så är mitt liv så just nu och ja jag hoppas att jag kan ta vikariatet, så jag har lite annat att skriva om också.

 

 

 

Evelina

Kul! :D

Svar: Ja. :D Har du några favorit YouTubers som inte bor i sverige? :)
AyumuSWE

Jennie

Men va kul! Kollar faktiskt inte så mycket på youtube ås har inga direkta favoriter tyvärr :(

Svar: Jag gillar att kolla på Wengie och Rachel and Jun väldigt mycket. Samt Nicoletta xo då hon ger jätte bra tränings tips. :)
AyumuSWE

Miss Jennifer

Tack för tipset :)

Svar: Vad kul att jag kunde tipsa om några Youtuber som jag inte hae hört nån från Sverige har pratat om. 😊
AyumuSWE

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo