Lite bättre i foten och åkte till rengärdet

Svullanden har tack och lov gått ner på foten, även om den är väldigt öm än och gör så det är svårt att gå på. Så bestämde jag mig för att ändå åka ut till renarna även om jag inte kunde göra något alls, utan farmor fick fodra så jag försökte mest bara att gå och hålla mig på fötterna. Då jag hållde på att ramla utanför bron redan men även sen innan jag kom in i rengärdet. Kanske inte det mest upptimala men det var på något sätt otroligt skönt att få vara ute och kanske det mest idiotiska jag har gjort med en ond fot var att rida två pass (visade sig senare att jag hade haft en tå ur led och hade en väv som var paj.) Så jag är glad att det inte är så nu och att jag inte har så ont som just då.
Vad jag kommer mest vilja göra resten av dagen är nog att vara på soffan och äta värktabletter när det är för ont i foten. Men jag kommer nog att fixa med bloggen och lite annat via datorn som vanligt.
Har testat att fota i panorama och det är super kul. Är kanske sent ute med det men telefonen jag har nu finns det. Måste köpa en mindre kompakt systemkamera då min stora är för klumpig att ha med sig varje dag.

EvelinaRou

Vad fin bild! :)

Svar: Tack. 😊 Det var intressant att fota i panorama. 😊
AyumuSWE

Peter Röjder

Åh renar de har vi gott om här uppe i Norrland/Västerbotten. De är ute på vägen och flyttar typ inte på sig hur mycket man än tutar. De är fina djur ändå så söta

Svar: Visst är dom söta. 💖 Helt normalt här uppe i Norrland det vill säga Västernorrland/Västerbotten/Lappland och norra Jämtland. 😊
AyumuSWE

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo