Vilken kompakt systemkamera borde man köpa?

Jag älskar att fotografera och helst mest med min systemkamera men har insett att den är otroligt otymplig att ha med sig spontant. Tänkte mycket på det när jag åkte till stallet mycket och red att jag inte kunde ta med mig den. Så jag har funderat på att skaffa en mindre kompakt systemkamera och har kollat på två stycken. Men vet inte vem som är bäst eller värd att köpa. Har som sagt kollat på Sony A5100 och Panasonic DC-GX800 så om ni vet vem av dom som är mest värd att köpa så säg gärna till. Då jag kommer som sagt att film och kunna fotografera mer spontana bilder som tillexempel när jag är ute på stan. Av vad jag har märkt eller ja läst är att Panasonic är billigare än Sony och även fotar/filmar i 4K. Men det är säkert mycket mer som är annorlunda mellan dom även om jag just nu inte har sett vad mer det kan vara.
 

Meg

nu vet jag ingenting om kamerorna du tog upp här, men jag har en kompakt systemkamera, en canon eos m10 som jag älskar. den är sjukt smidig och lätthanterlig, och så får den plats i lilla väskan också :)

Svar: Jag är glad över all tips jag kan få även om det inte är om just dom här kamerorna. :)
AyumuSWE

Anna

Åh, så kul med en ny kamera. Tyvärr har jag väldigt dålig koll, så kan inte komma med några tips direkt.

Svar: Känner likadant själv om någon skulle ha frågat mig. Då jag oftast har svårt att bestämma mig själv. :)
AyumuSWE

Evelina

Jag köpte en kamera från Sony med en "selfieskärm" som man kan vända :) Minns inte vad modellen heter men kan kolla :)

Svar: Gör gärna det fina du. :) Är glad för all hjälp jag kan få och behöver en med selfiesskärm både till bild och YT. :)
AyumuSWE

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo