Olika åsikter

Påsk är det tydligen nu och tro mig det hade jag helt enkelt glömt. Blev inget bloggande igår då jag inte mådde så bra och är inte helt ok än, är inte sjuk men har lite depression igen. Men annars så har jag energi igen så jag får lätt lång tråkigt vilket har resulterat i att jag har gått mycket och drivit vissa till vansine. Då jag får panik om jag inte gör något. Förra året när jag fick tillbaka energin så åkte jag och red till men även igång två hästar. Iår så är det inte så då den som jag brukar rida till inte mår bra alls och den andra har varit igång hela vintern. Så det här äret blir det nog bara tråkig enligt mig och får se om någon av mina bekanta hör av sig angående tillridning eller bara om det är för att promenad rida. Hästar är livet och enligt mig gården med, men vi har olika åskiter om gården och vad man kan göra där så. Känns som om jag måste försöka skaffa en mer passande gård för mig och ge upp tanken att kunna fixa till den som min pappa äger.
 
 
Sitter ikväll och lyssnar på Ke$ha men även läser en massa böcker. Kan bara skratta och inse att jag borde ha ett helt eget rum med bara böcker då jag har så mycket böcker. Läsa är ett intresse jag har och kan inte sälja iväg en enda bok, hur dålig dom än är. Alla som älskar True Blod jag har första boken och jag hatar båda, har aldrig hatat en bok så otroligt mycket (var hundra procent säker på att jag hade eldat upp den.) Men hittade den i går om jag minns rätt och tyckte att pappa skulle ta den då han gillar tv serien True Blod. Osäker om han tog den eller inte.Borde gården få en egen blogg??

Jag har haft en del funderingar om gården och funderat på om jag ska ha en blogg till den. Där det kommer upp vad som fixas till? Så när vi väl kommer att "renovera" eller ja fixa till gården så kommer det upp på dens blogg. Tror ni det är en bra ide? Har funderat på det ett bra tag nu och tror det skulle vara en bra ide om nu inte det även ska komma upp på min blogg. Ni får fundera och säga vad ni tycker då jag själv är lite osäker på vilket av dom, så skulle behöva eran hjälp. För det kommer att bli en renovering där och en massa fix i framtiden, lite osäker om det blir i år men jag hoppas på det. Det som ställer till det just nu är det tråkiga som ekonomin men något borde vi kunna göra tycker jag.
Det posetiva är att Eon ska flytta elmätaren från mitt rum (den är helt fel plaserad) till el skåpet ute. Vilket kommer bli super bra då jag vill egentligen ha större fönster. Vilket även kommer bli lite svårt med tanke på att mina fönster är jätte gamla och har en viss charm som inte dom nya har. Men med tanke på att jag har den finaste utsikten så skulle det vara kul med större fönster i det rummet. Förutom att jag har funderat på om jag ska ha en separat blogg om gården så har jag såklart även varit där uppe och kollat vad dom har gjort men även hämtat ved. Vi pratade även med våran granne (deras hus ser ni på kortet från mitt fönster) och det är även av dom som vi lånar åker/betes mark av vilket även syns på kortet.
Utsikten från mitt fönster och tänk er när stolparna försvinner?? Så otroligt fin utsikt. Just nu så är fönsterna jätte skitiga men om man bortser från det så.
 Fix inför imorgon

Det var ett bra tag sen jag gick in i huset på gården och jag plockade undan en del saker. Men inser att jag skulle kunna ha en egen maj brasa med allt som ska slängas. Varför jag gick in och rensade lite var för att eon ska in i morgon och hålla på med el centralen då vi ska få elen nere i marken på något sätt. Har ingen aning om riktigt hur men det blir ju bra med tanke på att vi kan ha ganska mycket strömavbrott under vintern eller när det har stormat men även under det. Kunde inte låta bli att gå in i vårat vardagsrum och sitta på soffan, kan än inte förstå till hundra procent varför man inte kan ordna till och bo där på hel tid. Då vi äger som sagt gården och har inget alls att betala tillbaka till banken på den. Hur underbart är inte det?
Jag älskar att fundera på hur man kan ändra där men när det kommer till köket, hallen, trappen och så vidare så vet jag inte riktigt. Det ända jag vet är att jag vill ha en altan med franska dörrar ut och gärna lite större fönster då jag älskar att slippa ha någon lampa tänd. Stallet, ladugården och sommar rummet har jag faktiskt mer koll på vad jag vill göra med. Antagligen för att det är där jag kommer att spendera mest av min tid då jag alltid har varit i stallet 4-9 timmar varje dag när vi hade hade hästar hemma. Men det måste bli större och vad det verkar som så kan det bli så att alla spiltor som finns måste göras om till box, så måste stallet bli större. Jag har hur många funderingar som helst men snat så vet jag nog vad jag skulle vilja med huset.
 Inspiration för sadelkammare

Ja jag älskar att kolla in hur man kan göra sin sadelkammare så mycket trevligare än vad det är. Och här är lite av vad jag skulle ha valt själv, även om jag skulle ha använt vissa andra färger på väggar, golv och tak. Ska bli bättre på att klippa ihop ett inspirations bild men det här är min andra gång. Tror inte jag har gjort det här förut. Tryck på gilla knappen om ni tycker att jag ska bli bättre. Bästaste stället enligt mig

Världens bästa gård åkte jag till idag med även om det bara var för att hämta ved precis som igår. Det ända tråkiga med våran gård är att marken faktiskt är för liten och att förr förra ägaren gav bort lägdorna till våran granne längre ner. Annars så hade den haft perfekt med mark för mig som hästmänniska men vet ni vad det bästa är?? Det är att vi är släkt med frun i huset och jag brukar få ha mina hästar på deras lägdor utan problem. Men problemet uppstår när dom tyvärr kommer att gå bort då tror jag inte att jag får använda lägdorna som egentligen har tillhört gården. Vilket kommer att bli super tråkigt då jag verkligen älskar att vara där.

Lite snö i år? Nä du skojar va?? Det är hur mycket snö som helst och allt jag vill är att det ska försvinna. Önskar att jag hade jätte mycket pengar så att jag kunde fixa till vägen, gården, huset och stallet/ladugården. Det andra huset ni ser på bilden är faktiskt inte vårat och en del av våran tomt går längs med deras hus vägg. Jätte konstigt men ja så är det faktiskt. Dom som har det huset är här mest på sommaren och ja jag vill bo där uppe året runt, men det är en hel del som behöver fixas till innan det går. Fast jag tror att det får jag helt enkelt fixa när gården står på mig vilket kommer att ta tid, men kommer aldrig att sälja stället.Smeknamn: Ayumu/Ayu
Född: 2 Oktober 1990
Bor: Ångermanland
Civilstatus: Singel

Bor ute i urskogen i Ångermanland med närmaste granne några hektar bort. Jobbar inom Teknik och Serviceförvaltningen men jag måste bara säga att det inte riktigt passar mig, så letar konstant efter ett nytt jobb! På fritiden väljer jag att umgås med mina vänner och vara ute i stallet, fotograferar en hel del, ridsport/hästsport, mässor och konserter samt nördar gärna ett par timmar framför datorn med The Sims eller House Flipper. Helt enkelt en blogg om mitt liv utanför arbetstid.
Har ni frågor angående bloggen eller samarbeten m.m så får ni gärna kontakta mig och det kan ni göra på ayumuchanswe@hotmail.com
Nedräkning till B-day
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.