Är min lördag intressant?

Lördag är en dag som jag oftast brukar vara ”ledig” från sociala medier och det brukar vara skönt att få en dag utan att tänka så mycket på bloggen eller instagram till 100%. Så idag har det varit sovmorgon och handlat mat men även tränat fast nacken strejkar. Måste få träna annars blir jag tokig av att inte göra något alls. Har även fått dille på kräftstjärtar och slänger ner det i mot hopkok varje gång jag lagar mat till mig själv just nu. Det kanske inte är speciellt hälsosamt men det är vad jag just nu tycker är super gott, så då blir det så. Vad som kommer att hända resten av dagen/kvällen är väl att jag ska fortsätta att läsa boken och ta lite yoga med wiiet innan det blir film. Så man kan nog säga att mina lördagar är otroligt lugna och avslappnade för mitt huvud då jag är ganska stressad under veckorna. Vilket det nog är ganska konstigt tycker vissa då jag inte jobbar men jag personligen anser att min blogg är mitt jobb just nu. Men det skulle inte skada att jobba på ett tillställe så jag får in lite mer pengar på kontot.

Är det ens intressant att läsa om vad jag gör på en helg eller skulle ni vilja läsa om något annat då?? Gillar att få höra vad ni tycker och tänker, då jag gärna vill utvecklas och ibland har faktiskt även jag slut på idéer på vad jag kan skriva om. Glöm inte att ni är bara för bäst.

 

Sofia Hult

Låter som en bra dag.. förstår dig om du inte bloggar varje dag de gör jag ibland inte heller

Svar: Ja men precis, skönt att få en dag ledigt från sina sociala medier. :)
AyumuSWE

My

Skönt med sovmorgon :)

Svar: Ja även om jag helst hade spenderat morgonen i stallet. 😊
AyumuSWE

Miss Jennifer

Tankar och känslor gillar jag att läsa om :)

Svar: Tack för tipset. 😊 Då det är intressant att läsa om då och då. 😊
AyumuSWE

simone

Låter som en väldigt skön dag! Tror också det är väldigt viktigt med lite time of från sociala medier - jag skulle verkligen behöva det! Men så svårt på samma gång. Haha. Beroende? SVAR: Ja!

Svar: Jag har också svårt för det och har även testat att ha en hel dag utan mobil, dator och ipad. Vilket var super svårt så tycker det är lite lättare med time of från sociala medier. :) Vem är inte beroende på sociala medier?? likamed väldigt få. :)
AyumuSWE

Ina

kika in..fin blogg! 💕

Svar: Tack för att du tycker att min blogg är fin. :) Även om detta skulle kanske komma under kategorin små spam. ^^,
AyumuSWE

Evelina

Låter mysigt! :)

Svar: Det var ganska mysigt. 😊
AyumuSWE

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback