Bönpasta och ångest

Jag har fått en sån ångest idag och verkligen haft på mig mössan så ofta jag har varit ute. Då jag verkligen avskyr mitt hår just nu, men gick till frisören för att kolla om dom kunde rädda det vilket dom sa att det kunde dom. Så imorgon ska jag dit tack och lov, så nu blir det att hålla tummarna att det blir bra. Förutom min ångest idag så har jag även varit ute hos renarna vilket var så otroligt skönt. Jag var nära på att inte alls blogga idag då jag verkligen mår dåligt med min ångest, huvudvärk och små deprimerad även om jag inte ville att dom andra skulle se det. Men min pappa sa att jag såg gråtfärdig ut och ja det var för just ångesten samt depressionen som började bli jobbig att hålla inne. Så det blir att bara mysa ner under en massa filtar och ta det lugnt med någon film samt försöka slappna av så gott det går.

Testade att laga bönpasta och ja vad kan jag säga om dom? Vet inte riktigt vad dom smakar men kändes nästan plastaktiga och osmakliga. Måste kolla om man måste göra något för att få smak på dom. Tog någon pasta sås gjort på tomater och kryddar så då vart det gott kan jag säga, för utan det så var det ingen höjd för mig. Men bättre än inget och kan som sagt bli bra om man använder kryddor men även någon sås. Men hoppas på en mycket bättre dag imorgon och håll tummarna då jag ska till frisören imorgon.


★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Spännande med renar, då misstänker jag att du bor i norr? Själv bor jag i Dalarna så just renar har jag endast sett vid fåtalet tillfällen. Eller ja det finns ju renar här i Idre, men inte varit där så många gånger :).

Svar: Japp jag bor i norr och har samisk renskötare i familjen. Okej har själv aldrig varit i Idre. 😊
AyumuSWE

My

Hoppas du blir nöjd hos frisören :)

Svar: Det hoppas jag med. 😊 Vilket jag tror då jag ser hemsk ut just nu. 😅
AyumuSWE

Evelina

Mums gott!

Svar: Ja helt okej tycker jag. :) Så länge man har en sås med smak på. :)
AyumuSWE

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback