Borde gården få en egen blogg??

Jag har haft en del funderingar om gården och funderat på om jag ska ha en blogg till den. Där det kommer upp vad som fixas till? Så när vi väl kommer att "renovera" eller ja fixa till gården så kommer det upp på dens blogg. Tror ni det är en bra ide? Har funderat på det ett bra tag nu och tror det skulle vara en bra ide om nu inte det även ska komma upp på min blogg. Ni får fundera och säga vad ni tycker då jag själv är lite osäker på vilket av dom, så skulle behöva eran hjälp. För det kommer att bli en renovering där och en massa fix i framtiden, lite osäker om det blir i år men jag hoppas på det. Det som ställer till det just nu är det tråkiga som ekonomin men något borde vi kunna göra tycker jag.
Det posetiva är att Eon ska flytta elmätaren från mitt rum (den är helt fel plaserad) till el skåpet ute. Vilket kommer bli super bra då jag vill egentligen ha större fönster. Vilket även kommer bli lite svårt med tanke på att mina fönster är jätte gamla och har en viss charm som inte dom nya har. Men med tanke på att jag har den finaste utsikten så skulle det vara kul med större fönster i det rummet. Förutom att jag har funderat på om jag ska ha en separat blogg om gården så har jag såklart även varit där uppe och kollat vad dom har gjort men även hämtat ved. Vi pratade även med våran granne (deras hus ser ni på kortet från mitt fönster) och det är även av dom som vi lånar åker/betes mark av vilket även syns på kortet.
Utsikten från mitt fönster och tänk er när stolparna försvinner?? Så otroligt fin utsikt. Just nu så är fönsterna jätte skitiga men om man bortser från det så.
 

Evelina

Så mysigt det ser ut! :)

Svar: Det är super mysigt där ute. 😊
AyumuSWE

My

Mysigt :) Du skulle kunna göra en egen kategori för den också om du inte vill skapa en helt ny blogg :)

Svar: Det är en ide. 😊 Ska absolut tänka på det. 😊
AyumuSWE

Miss Jennifer

Jag säger som föregående att skapa en egen kategori istället för en egen blogg :)

Svar: Okej jag tar det i åtanke. 😊
AyumuSWE

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Beror på vad man är ute efter tänker jag, vill man ha en två bloggar går ju det. Men annars är det ju smidigt att ha en kategori eller egen sida på bloggen för sådant :)

Svar: Ska absolut ha det i åtanke. 😊
AyumuSWE

Anonym

Då får du ju göra allt dubbelt; två designer, öka bloggstatistiken på två bloggar m.m.

Jag hade definitivt fortsatt på denna bloggen och gjort en egen kategori för det, då når du (troligen) ut till fler, slipper allt extraarbete osv..

Svar: Sant. Funderar än och är glad över alla förslag jag har fått. Men också vad jag ska fundera på. 😊
AyumuSWE

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback