Galen dag deluxe

Helt ärligt så vet jag faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta för jisses vilken måndag det blev ändå. Allt började i en normal dag då jag åkte till renarna och umgicks med farmor en bra stund sedan med att även gå ut med hunden, men där slutade det normala med ett samtal. För att sen väcka en annan för att kolla på en hand som man råkad göra sig illa på en yxa. Redan under morgonen bara för att sen ”dränka” smärtan lite och efter det sova. Det slutade med att vi fick ta en tur till sjukhuset/Hälsocentralen och ut kom vi med en tejpad hand (för sent att sy) samt en sjukskrivning på tre veckor. Snyggt jobbat herre min gud vart riktigt stressade och väldigt jobbigt under denna helg.

Har även fått höra att jag borde skaffa kille och allt mellan himmel och jord. Men när den dagen kommer så kommer den såklart. Känns ju otroligt konstigt att få höra det hela tiden och helst hur gammal man är till det. Kille, barn och med mera det kommer väl med tiden? Jag älskar min egna tid så otroligt mycket att det blir jobbigt att ha folk omkring mig dygnet runt. Det kanske blir annat senare? Men just nu så är det så jag känner. Fick även höra att jag är duktig på att ”döda” folk och då menar den personen inte att ha ihjäl en annan utan mer att jag stryper all kontakt med den. Och ja det är väl så det är men varför det är så är mellan den och mig, men tro mig det blir inte bara så där utan den måste ha gjort något väldigt dumt för att få mig att regera så pass.

Imorgon så åker katten Gustav hem till sig vilket såklart känns tråkigt men även skönt att han får komma hem till sig och sin ägare. Så har även jag en mindre att tänka på.


Eve

Håller med, sånt kommer med tiden! Man ska inte skynda med sånt :)

Svar: Skönt att jag inte är ensam om att tycka så. :) Det får ta sin tid känner jag. :)
AyumuSWE

Miss Jennifer

Ja det kommer med tiden :) Sådant kan man inte stressa fram

Svar: Ja precis vad jag också känner. :)
AyumuSWE

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo