Mini haul

Tänkte visa er igår vad jag hade köpt i Östersund men tro mig jag var så trött när jag väl kom hem att jag faktiskt gick och la mig säkert vid halv åtta. Somnade mest troligt innan åtta på kvällen till en film. Ja jag var riktigt super trött då jag halv sov i bilen ett tag med. Som titeln säger så är det en mini haul då jag är urdålig på att handla konstigt nog. Men vi gick en sväng på stan jag och Tess då vi bara kunde umgås i ca 3-4 timmar, hade velat umgåts mera men det blir så när man ska ses under veckan. Brukar vara kortare tid annars så jag är endå nöjd.
Vi åt lunch på Krikelin & Co vilket var helt okej på maten då vi tog från buffen, men gud vad mycket folk det var där vid lunch, man satt som sardiner i en ask. Var nära på att svara ett gäng som satt mitt i mot oss när dom pratade då det kändes som om dom pratade till oss. Vilket dom såklart inte gjorde, men det kändes som det. Så det slutade med att jag fick en liten panikattack och ville bara därifrån fast jag inte var riktigt mätt. Tack och lov så ville Tess också ut fort så det blev inte en stor panikattack då jag kan antingen börja gråta eller bli så stressad att jag svarar argt om någon pratar med mig. Måste verkligen spara så att jag har råd att köpa en mindre kamera, då jag saknade det igår.
Jag köpte alltså Pocky, hårfärg och boken Yrke:Influencer.
 
Precis som det står i texten om mig så älskar jag pocky och där man kan köpa det här omkring är oftast stängt, så jag drog med mig Tess till hemmakväll och köpte ett packet av varje dom hade. Borde kanske ha köpt flera.
Yrke: Influencer har jag letat så ofta jag åkt någonstans då jag ville så gärna ha den boken och efter bokhandel nummer två i Östersund så hittade jag den. Personalen fick faktiskt gå in på lagret för att hämta den, då den inte fanns i hyllorna.
Hårfärg för att jag galet nog har tröttnat på att färga mitt hår mörkt, är egentligen blond/mörkblod. Men har kört så mycket med mörkhårfärg att det känns tråkigt. Och pappa blir överlycklig då han vill att jag ska vara blond igen och som sagt så har jag själv lessnat på att vara mörkhårig.
 

Christer Holm

Boken är grymt bra , Älskar verkligen Pocky. Det gör även min dotter :)

Svar: Har kommit till kapitel 5. 😊 Visst är dom goda?.😍 Synd dom inte säljs i en vanlig affär. 😊
AyumuSWE

Evelina

Åh vad roligt! Den där boken vill jag verkliugen ha, vad tycker du om den sålänge? :D

Svar: Har snart läst ut kapitel 9 och gillar den än så länge. Ska blogga om den när jag har läst klart. ;)
AyumuSWE

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback