Vi måste sluta ta ner vårat eget värde

På min förra portal så hade dom en challenge eller ja en tävling där man kunde gå med och utvecklas som bloggare. Men man skulle göra det helt själv och för min del så gick det väl sådär tycker jag. Men jag såg så många utvecklades och blivit super bra medan jag själv som sagt mest bara hade kommit på vad för nisch min blogg har. Vilket var stort för mig men så är det ibland. Att jag inte skulle vinna visste jag redan på dag nummer ett men kämpade på ändå och försökte verkligen att utvecklas. Något jag har kommit i insikt på förlänga sen men skulle någon säga att jag vann så skulle jag nog knappt tro dom, då det finns så många som är så mycket bättre än mig.

Har kommer min stora insikt på att något inte riktigt stämmer som det ska. Vilket är att jag insåg att jag måste sluta tycka att jag är sämre än alla andra. Då jag oftast inte tycker att jag är bättre än andra men på så sätt så har jag även dragit ner mitt eget värde. Vilket inte alls är bra och det är något jag även sett hos andra. För vi kan ju inte jämföra oss mot varandra då vi alla har olika bakgrund, historia och situation här i livet. Men alla har vi ett värde så att ingen kan säga att man är värdelös och även om man är dålig på något så kan man faktiskt bli bättre men även lära sig mera. Det är väl ändå därför livet är så intressant för det inte jag kan kan någon annan och kan lära ut.

Jag måste även börja tänka att okej det här är jag inte så duktig på men jag kan fråga folk som ser ut att veta och samla information om olika saker. För är jag inte frågvis så kommer jag inte få veta något eller lära mig saker. Då man lär sig något nytt hela livet.

Så ja jag är duktigt på mitt område och har en del kvar att lära mig av både andra bloggare men även av mig själv, då jag kan mer än vad jag faktiskt skulle vilja erkänna. Det största utmaningen för mig är att erkänna för mig själv att jag har ett värde jag med inom bloggandet. Då jag som sagt har sett ner på mig själv fast jag inte ska göra det. Oftast så gör jag vad jag kan för att andra inte ska se ner på sig själv som bloggare.

Om jag kan göra det så kan även du.

 

Evelina

Håller med dig fina du! <3 Och jag tyckte att du utvecklades under tävlingens gång :D

Svar: Åh tack för dom fina orden. 💖 Du utvecklades jätte mycket. 😊
AyumuSWE

Anonym

Håller med .. jag har blivit utsatt för näthat i många år o de fick även mig tänka efter.. men alla vi är ju speciella på sitt egna sätt.. din blogg är otroligt bra

Svar: Ja alla är vi olika och speciella så varför sprida hat?? Helt otroligt dumt egentligen. Tack. :)
AyumuSWE

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo