Hur kommer det sig att jag inte har bloggat?

Hej på er alla som fortfarande orkar gå in på min blogg även fast jag inte har skrivit något, ni är ju bara bäst.

Men låt oss prata lite allvar till varför jag inte har bloggat och vet att jag kommer må så dåligt över att ha skrivit om det. Fast ni borde ju få veta tycker jag eller ja inte allt då för lite privatliv vill jag faktiskt ha. Men orsaken till att jag inte har skrivit är mesta del på grund av min panikångest, tro det eller ej men jag har det och vissa vet om det. Jag försöker att umgås med vänner/bekanta så mycket det går och åka iväg på saker. Ibland så funkar det hur bra som helst men ibland funkar det inte under tiden eller efteråt. Och bloggen har blivit lidande då jag över analyserar allt jag skriver ibland och jag får presentations ångest då jag tycker att jag är otroligt dålig eller kunde ha skrivit så mycket bättre men vet inte hur bara. Vilket inte känns som mig då jag oftast har skrivit hur jag tänker och känner inom vissa saker i mitt liv (inte allt då jag som sagt vill ha lite privatliv.) Det viktigaste är ju att jag mår bra så att jag kan skriva något här utan att tänka igenom det miljontals gånger både innan och efter publicering (vilket aldrig funkar i längden.)

Ibland kan jag ha sån ångest att ens gå ut får mig att må så otroligt dåligt så det slutar alltid med att jag stannar kvar i min soffa eller säng och hur länge jag stannar där kan vara mellan 1-4 dagar. Vilket är jätte dåligt men vad kan man göra? Det finns säkert någon som kommer att säga ät ångestdämpande men saken är den att det är beroendeframkallande och det är något som jag vägrar att ta, även om det hjälper ens dag efter några månader då man först blir med deprimerad av medicinen (enligt läkarna.)  

För att sammanfatta det hela på ett enkelt sätt:

🦄 Över analyserar vad jag än skriver eller har sagt efter en kväll ute med vänner.

🦄 Känner mig oduglig vad jag än gör det vill säga skriva, redigera eller helt vanliga saker.

🦄 Får sån panikångest att jag inte kan gå ut på några dagar.

🦄 Mår extremt illa när det är som värst.

🦄 Vill hela tiden vända och gå hem när jag går någonstans men när jag väl tagit mig dit så är det bra (oftast.)

🦄 Vägrar att ta medicin som är beroendeframkallande då jag mår 100% bättre ute i stallet med hästarna.

Men jag kommer tillbaka och ska ha samma energi som innan men måste verkligen hitta mig själv igen. Jag älskar att blogga men kan inte göra det i mitt skick just nu vilket är totalt urtråkigt/hemskt för mig. Funderar på att ta sommaren ledigt så att vi ses i Augusti igen, tryck på hjärtat om ni tycker det är en bra idé annars så kommentera.

Ni får ha en undarbar sommar. ❤️

 

Sofia Hult

Usch då inget kul att ha panikångest hoppas du mår bra snart igen ♥️

Svar: Tack så jätte mycket.❤️
AyumuSWE

Anonym

Säger bara KRAM till dej!😔 ❤

Svar: Tack. ❤️
AyumuSWE

My Nordqvist

Ta hand om dig, du är så stark!! Skickar massa kramar <3

Svar: Tack fina du. ❤️
AyumuSWE

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback