Får en klump i magen när det är okänt nr

Jag har tydligen varit tillsammans med någon som jag aldrig skrev om. Jag skrev aldrig hans namn och när jag tog mig loss så har jag funderat en hel del på om jag verkligen tyckte om han. För om sanningen ska fram så visste jag inte ens att vi vart tillsammans fören 2-3 månader efter alla andra. Hur kommer det sig egentligen? Borde inte jag också veta det först av alla? Men ja tydligen dom flesta andra visste något jag inte visste. Fast det sjuka var att jag inte fick umgås med mina kill kompisar och åkte jag någonstans själv så skulle någon med som mer var hans vän än min. Det var mycket upp och ner men otroligt mycket att jag inte dög till något, så jag började må ens sämre. Så det slutade med depression och panikattacker i flera månader. Och varje gång jag var själv så kändes det skönare då jag ändå bara ville sova och inte göra något. Kunde inte höra någon prata om jag såg på något eller läste då vart jag extremt stressad och när jag ändå vart så stressad så fick jag panik då depressionen var ändå där dagligen. Sa jag nej eller emot något så vart han arg eller sur vad det än var om, känslan sa mig att han inte tyckte om att jag sa nej när jag inte ville eller att jag skär löken som jag vill och är det fel enligt han så får han göra det själv. Väl där orkade jag inte riktigt säga nej eller bråka så mycket längre då jag ville börja jobba men sov mest när jag var hemma.

Jag grät många dagar och kvällar då jag kände mig otroligt värdelös men ville bryta upp från den personen så fort jag kunde. Men varje gång kom hot om att jag skulle dö om jag vart tillsammans med någon annan och massa andra fula ord som jag inte har lust att skriva. Det slutade med att jag kunde inte gå ut utanför min dörr när det vart mörkt och jag fick panik om jag hörde portdörren öppnas. Ibland fick jag samtalas terror som jag kallar det, när han kunde ringa i flera dygn tills jag faktiskt svarade. Tror det var min lilla syster som sa att jag borde göra "slut" då det inte kommer bli bättre och hon fick även läsa vad han hade skrivit. Redan där så avskydde hon honom. Så än idag kan jag inte svara om jag inte vet vem det är som ringer då jag får en klump i magen och har panik det gäller även om någon ringde på min dörr. Det funkar inte heller att spärra det nr han ringer från då det är nya nr hela tiden och ja jag kunde inte kolla ut från något titt hål i dörren heller då det inte fanns. När jag var på lite mera fester i sommar så kunde jag inte gå hem på kvällen även om det var tidigt på morgonen utan jag fick sova hos en annan. Då är man rädd för att gå hem även om han inte var här vad man visste. 

Ibland nu förtiden när jag har träffat en av våra gemensamt vänner så är jag alltid orolig att han ska börja ringa som ett tok eller terra mig på messenger. Det ända trevliga är att våran gemensamt vän tycker att han har bettet sig riktigt illa mot mig. Blev så att jag pratade en del med honom då jag ville ha någon att prata med och han kändes lättare då han kände oss båda. Medan några andra av mina egna vänner tycker att han var väldigt dum och tyckte att jag skulle bryta all kontakt. Och även anmäla han till polisen om han fortsatte att hota. Vilket jag kommer att göra om han någonsin får för sig att börja igen. Men jag vill inte veta något av han och jag får en klump i magen om jag måste tänka på han. Men älskade jag honom verkligen? Nej det känns inte som det när jag väl tänker på det hela och att jag lyckades bryta mig loss i sista sekund.

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback