Hemvärnet inom häst är intressant

En del av mina bekanta har antingen gått med i hemvärn eller militären och ja även jag funderade ett tag på att gå med i något av dom. Bara jag kunde vara med hästarna och utan musik då jag inte har ett endaste intresse i just musik delen. Då det känns som om jag skulle gilla det så tanken har slagit mig och har även kollat runt en del men hittar ingen information alls. Så det verkar som om man måste gå med i den delen där man är med i beridna högvakten. Men som jag skrev innan så är jag inte intresserad av att spela någon musik och det hade ju varit roligt om det även fanns häst inom hemvärnet med än bara inom militären. Så jag känner att när det väl blir så att hemvärnet har inom häst/ridsport så kommer jag att gå den utbildningen. Mest för att det är intressant men det kan också vara en bra ide att ha gått den utbildningen. Vem vet jag kanske trivs som fisken i vattnet där? Och man ska prova på för att kunna ta reda på vad man tycker om vissa saker. Så ja jag skulle lätt kunna gå på utbildningen och se vad jag tycker om det hela.

Vad tycker du? Skulle du kunna gå med i hemvärnet eller har du gått i det militära? Någon som vet om hemvärnet har med hästar att göra??

Bild från blogg.forsvarsmakten.se
 

Angelica Wåhlin

Vad spännande! Mitt råd är att kanske fråga nån bekant eller maila försvaret & fråga vad som finns inom det du är intresserad av :) Min fästman har varit yrkessoldat förut (numera endast anställd = ingen aktiv tjänstgöring utomlands), & jag vet att åtminstone han gjorde den beridna högvakten som en straffkommendering, haha .. Vet dock inte om man kan gå med i det om man endast är med i hemvärnet ..

Svar: Åh det hade jag ingen aning om. :) Har haft en kompis som varit på beridna vakten men han var ju också musik intresserad vilket inte jag är. Sen känner jag några inom olika delar inom militära och en på hemvärnet. Men tack för tipset ska mejla och fråga runt. :D Skulle vara super kul då jag inte är så säker om jag skulle vilja vara med i det riktiga militära som sagt. :)
AyumuSWE

Jennie

Tror nog inte jag skulle klara av de pysiskt eller fysiskt men hade varit sjukt intressant! Men polis hade jag nog kunnat bli om jag inte hade ADHD ☺️

Svar: Okej. 🙂 Ja visst är det intressant. 😄
AyumuSWE

Sandra

Spännande att pröva absolut :D Vet att militären är ganska tufft yrke då min man jobbar där :) Så ingenting jag själv hade klarat av. Men man får ju vara ute mycket och ledig typ alla helger så det är alltid positivt :)

Svar: Visst skulle det vara spännande att pröva. :) Är säker på att jag inte klarar av militära så hade hoppas det fanns med hästar på hemvärnet med. :) Så det ska jag kolla upp. :) Älskar att vara ute så det är positivt och är ledig varje helg nu med så. ^^
AyumuSWE

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback